Informazioni / Informations
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-Pizza classica
Impasto semi-integrale di farine siciliane molite a pietra (farina Tumminia integrale e grano tenero).
36 ore di maturazione con pasta madre viva
-Classic napolitan pizza
Half-wholegrain dough with sicilian stane ground flour (Tumminia whole-wheat flour and white whole-wheat flour).
36 hours of maturation with sourodough
-Pizza in teglia
Impasto semi-integrale di farine molite a pietra (farina Tumminia integrale e grano tenero di tipo 2).
24 ore di maturazione e fermentazione mista
-Squared grandma pizza
Half-wholegrain dough with sicilian stane ground flour (Tumminia whole-wheat flour and white whole-wheat flour).
24 hours of maturation and mixed fermentation
-Panini
Impasto di farine siciliane molite a pietra
24 ore di maturazione
-Sandwiches
Dough with sicilian stane ground flour
24 hours of maturation with sourdough
-Blend senza glutine pizza regular e panini
Impasto a base di amido di mais, farina di riso, fecola di patate, destrosio, sorbitolo, fruttosio e fibre vegetali.
-Ask for gluten-free flour blend in your regular pizza or sandwiches. It's composed of cornstarch, rice flour, potato starch, dextrose, sorbitol, fructose and vegetable fibres.
-Possibilità di scegliere tra pizza con bordo alto o bordo basso,
Choice of high or low pizza crust
-Tutti i nostri ingredienti sono senza glutine
All our ingredients are gluten-free
-Stiamo molto attenti alla contaminazione da nichel
We are very careful about nickel contamination
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