Primo, secondo, contorno, acqua e un quartino di vino

First course (pasta), main course with side, water and a quarter of wine

MACCHERONI TOSCANI STRASCICATE CON PANNA E RAGU'

pasta with meat and cream

SPAGHETTI ALLO SCOGLIO CON COZZE VONGOLE E GAMBERETTI

pasta with fish sauce

PASTA E FAGIOLI ALLA FIORENTINA

pasta and beans florentine

RAVIOLI AL SALMONE

ravioli with salmon sauce

TORTELLINI IN BRODO DI CARNE

soup tortellini

TAGLIATELLE AL CINGHIALE

fettuccine with boar sauce

GNOCCHI CON ZUCCA GIALLA E PANCETTA

gnocchi with zucca and bacon

PICI TOSCANI CON TARTUFO NERO E FUNGHI

homemade pasta with mushrooms sauce

GNOCCHI ROSE

SPAGHETTI CON POMODORO FRESCO E BASILICO

spaghetti with fresch tomato and basil

CASERECCE CON RAGU' DI CHIANINA

homemade pasta with meat sauce chianina

RAVIOLI CON BURRO E SALVIA

ravioli with butter and sage

TAGLIATELLE A RAGU'

fettuccine with bolognese sauce

SECONDI PIATTI

second course

HAMBURGER DI CHIANINA CON CIPOLLA

hamburger with onion and mushrooms

FILETTO DI CERNIA CON POMODORINO FRESCO

grouper fish with fresch tomato

PEPOSO DI MANZO AL VINO ROSSO DEL CHIANTI

beef stew with red wine chianti

ARISTA DI MAIALINO ARROSTO

roast pork

SALSICCE TOSCANE DI CINTA ALLA GRIGLIA

tuscany sausages grilled

TAGLIATA DI POLLO CON ACETO BALSAMICO e RUCOLA

chicken breast with balsamic vinigar

FRANCESINA FIORENTINA LESSO RIFATTO CON VINO BIANCO E CIPOLLA

fillet beef francesina with white wine and onion sauce

ARROSTO DI VITELLA

CONTORNI

side dish

FAGIOLI ALL'UCCELLETTO

white beans with tomatoes

POMODORI

fresch tomato with basel

CECI ALL' OLIO

chickpeas with olive oil

SPINACI

spinach

ZUCCHINE GRIGLIATE

grilled zucchine

INSALATA MISTA

mixed salad